Vad kostar det?

Inlägget postat jun 12, 2013   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Blogg  

Jag tror att vi glömmer vad enkelt och billigt det faktiskt är, att bara vara i all härlighet. Jag gör det. För några dagar sedan valde jag att avboka lunchmöte, för att reflektera vad som verkligen betyder något. Jag tog en lugn cykeltur och fastnade vid Vänern. Det var alldeles tyst, så när som på ivriga svalor som korsade skyn. En alldeles solkysst och klarblå himmel. Jag njöt till fullo. Det var verkligen överväldigande vackert.
Det stämmer så klockrent att det bästa i livet är gratis.
Vad gör du när du känner att det bubblar över av information, möten, stress? Kan du sitta och bara glo? Inte känna att – Oj, vad jag är onyttig som bara sitter här..
Med mitt jobb har jag blivit väldigt medveten om vad många människor det finns som bara skyndar vidare. Man hittar helt enkelt på saker för att döva något man inte vill ta tag i. Man hittar något man är bra på och ”lever” för det. Rätta mig gärna om du tycker annat. Jag är bara väldigt nyfiken varför det är så tydligt.
Vad tror du?
Just nu saknar jag min dotter som äntligen kommer hem för sommarlov i Värmland. Att längta och sakna är lika gött som det är jobbigt. Så underbart när man äntligen ses.
Lär dig njuta av ingenting. Det går, med lite träning 🙂
Sol, vind och vatten kostar ingenting.
Sköt om dig
/Lotti

image