Stolt är jag. Jag är numera massör åt Team Rynkeby Värmland

Inlägget postat maj 17, 2018   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Aktuellt  

2016 skulle jag fara på en cykeltur till Paris för att samla in bidrag till @barncancerfonden

Ett REJÄLT  gupp på den vägen blev det som gjorde att jag  (när det var ca 2 månader kvar till avfärd) hastigt fick avbryta min plan. Jag drabbades av bröstcancer. Nu är den storyn förbi. det känns väldigt bra!

NU två år efter fick jag frågan OM jag ville följa med som massör. Detta är så stort och ett så härligt i mitt hjärta. Jag kommer att få vara med HELA resan, följa cyklisterna, laga mat åt dem, massera dem… FATTA KÄNSLAN.
Jag ingår i det grymma serviceteam som  ska finnas till hands för cyklisterna. följebil, mek-bil, sjukvård, lastbil med all mat som ska lagas efter vägen.

Det är så spännande!

Förra helgen var vi på det första träningslägret uppe på Selma Spa
Detta fantastiska hotell samarbetar med oss 
 i Team Rynkeby Värmland .
Det är sedan gammalt 😉

Det blev ca 35 mil för cyklisterna i ibland osannolikt kuperade vägar. Men sagolikt vackert.

I slutet på juni bär det av till Trelleborg för att ta färjan över till Tyskland, mot målet Paris. Under en vecka ska det cyklas ordagrant från morgon till kväll.

 

God Morgon – Team Rynkeby Värmland