NYHET och premiär hos oss!!

Inlägget postat feb 1, 2018   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Aktuellt  

VI HAR DEN!! 
Faktiskt bland de första återförsäljarna i Sverige!

NY SMAK/STORLEK

Du får 15% rabatt om du premiärköper innan 4/2

SUPERPREMIÄR PÅ NY SMAK/STORLEK!

2,4 KG/Burk

Ingredienser
U Sport 1:0,8 ger dig 90g kolhydrater och är till dagens datum världens kolhydratrikaste sportdryck per dosering.
En fulldos av U Sport 1:0,8 ger dig en perfekt mix av snabba och långsamma kolhydrater, grenade aminosyror (BCAA) och samtliga elektrolyter som du förlorar via svett (Natrium, kalium, Kalcium och Magnesium).

Den specifika kombinationen av 1 del snabba och 0,8 delar långsamma kolhydrater har i både forskningen men även i verkliga livet visat sig vara utomordentligt bra för att kunna få i sig mycket energi utan att magen bråkar.

U Sport 1:0,8 är alltså den sportdryck vi främst rekommenderar vid distanser över 2,5 timme där rekommendationen är att inta 90g kolhydrater (1 portion) per timme för att upprätthålla energin och kunna prestera på topp. Vid intag på av 90g eller mer per timme har forskare även upptäckt att vårt leverglykogenet inte töms lika fort. Något som är väldigt viktigt för att kunna prestera över tid eftersom en sänkning i leverglykogen är med och signalerar om trötthet.

U Sport 1:0,8 har även en annan typ av Maltodextrin jämfört med U Sport 2:1 som har ännu bättre löslighet. I U Sport 1:0,8 Apelsin behövde vi inte heller addera citronsyra för att balansera smaken. Kan vara bra att känna till om du ogillar citronsyra i produkter.

Risken att vägga/bonka har aldrig varit lägre. Eller sagt på ett mer internationellt vis – Risk for under fueling has never been lower.

PREMIÄRPRIS FÖR DIG SOM HANDLAR INNAN 4/2
480kr minus 15% rabatt

FÖRST TILL KAVRN