Kathrin Mörtel , Ironman 2013 – check

Inlägget postat okt 15, 2013   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Blogg  

Tänk dig att först simma 3,86 km, därefter cykla 18,02 mil för att sedan springa en mara, på ca 4,2 mil. Allt detta i ett sträck.

Du har ett datum du har kämpat otroligt mycket inför.
Så många träningstimmar, så mycket av din energi har minutiöst lagts ner.
Du har ett par veckor kvar innan det ska bära av till Hawaii. Du får då ett besked  hos läkaren, som skulle få vem som helst förkrossad.

Hur allt måste ha totalt exploderat, imploderat, total känsla av vanmakt, sorg, rädsla , ilska och enormt stor besvikelse.
Föreställ dig dig känslan, inte i den vildaste fantasin tror jag att det går när man inte är där själv.

När jag på morgonen fick reda på att Kathrin gått i mål skrek jag högt av ren och Kathrin-Mörtel-cykel-skär glädje: YESSSSS och jaaaaaaaaaa (tog det tvåspråkigt för säkerhets skull), så jag tror hela hotellet vakande. Att järnkvinna Mörtel inte skulle klara det var jag aldrig orolig över. Hon har DET på alla plan, kan man lugnt påstå. Hon skulle inte deltagit om det inte kändes bra. Att ta det för vad det är, är en viktig ingrediens här i livet. När det gäller allt tycker jag. Vissa saker kan man helt enkelt inte ändra på. Väder, vind och sjukdomar..typ

Det är så himla skönt att en ödmjuk, varm och klok tjej, visar att man fanemig klarar av grejer under ”helt fel” förutsättningar. Att vilja är det enda ordet för att oftast lyckas.
Det kan alla, det behöver man inte vara VM-deltagare i något för att göra.
Vill något – jobba dig dit – du väljer!
Det finns inte ord för vad jag och säkert hur många med mig som fullkomligt dyrkar den mark du går på Kathrin!
På himlen kommer det att avbildas en stjärnformation med en rosa tempocykel med ett stort blinkande hjärta på, i din ära!
Du har verkligen ett hjärta av guld och en järnvilja. Du är helt enkelt är värd allt underbart som finns! Jag hoppas verkligen att ni alla njuter något så infernaliskt av den tiden ni har haft och får på ön borta i Söderhavet.
#teamlugnetsmassage gratulerar dig å det verkligen varmaste och önskar dig all energi till allt du vill göra!  Kram

Heja Kathrin Mörtel, du är bevis på att det fan går bra med vilja av stål..(eller järn)

Du är en symbol för inspiration!

 

Jag är mållös. Fantastiska Kathrin Mörtel har genomfört Ironman på Hawaii. Vilken kvinna!!  Kathrin Mortel  01:18:31 Simning 06:04:47 Cykel 04:14:30 Löpning Totalt : 11:45:05

Jag är mållös. Fantastiska Kathrin Mörtel har genomfört Ironman på Hawaii. Vilken kvinna!!
Kathrin Mortel
01:18:31 Simning
06:04:47 Cykel
04:14:30 Löpning
Totalt : 11:45:05