Jag tror på godhet <3

Inlägget postat Nov 21, 2014   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Blogg  

Varma ord | Det förgyller och stannar kvar i hjärtat.
Vänlighet föder vänlighet. Ödmjukhet och lyhördhet inför andra medmänniskor är en behjärtansvärd bekräftelse, tycker jag.

De som inte klarar vänlighet tillika komplimanger, eller kan se det som en villkorslös handling, har ofta någon slags känslomässig blockering.
Det är väldigt vanligt i ”vårt samhälle”. Stress och krav ställer till det i våra psyken. Tidigare händelser i livet, beteenden hos dig och nära runt omkring påverkar hur du väljer att bete dig i olika situationer.
Lär dig att INTE negligera eller förringa att DU fått en komplimang eller att du börjar med att motsäga att du inte skulle vara värd det. Eller att du i värsta fallet skäms. Ber om ursäkt för att du finns.
Var stolt över dig själv. Utan att bli proppig 😉
Jag har själv jobbat med företeelsen ATT KUNNA TA EMOT beröm utan att nästan hitta ursäkter, för att helt enkelt godta att någon annan tycker jag gjort något bra.
Jag lovar,det stärker hela dig! Lär dig att verkligen lyssna på andra.

Jag fick ett meddelande som jag läste flera gånger om, för att det gjorde mig så himla hjärtligt glad.

Kund skriver:
”Men nu börjar jag nästan tro på telepati! På väg till jobbet satt jag o tänkte på dig och vilket härligt intryck du ger. Att jag efter ett besök hos dig inte bara känner mig knådad utan även kramad o sedd. Jag bär med mig ett lugn och andningen går ner. Att ett möte med dig dröjer sig kvar, så jag nu på morgonen kan tänka på att så är det att möta dig. Å så skickar du ett så fint meddelande 🙂 Tack så mycket Lotti och jag önskar självklart även dig en fin dag! Kram <3

IMG_2787.JPG