Vad blir ditt mål inför nästa år?

Inlägget postat aug 21, 2014   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Aktuellt  

Alla kan sätta upp ett mål man vill uppnå.
Är det en så för många enkel sak att bara gå ut och gå 2,5 km runda varje kväll, gå en målarkurs, eller vara med på en kort distans i triathlon? Testa ska man absolut göra. Annars vet man ju inte om det är något motiverande 😉
Man behöver absolut inte hoppa på allra längsta superlånga löptävlingar eller åka kanot över Engelska Kanalen. Klart man kan om man känner för det, men hur ser din kroppsliga historik ut? Är din kropp redo?
Huvudet styr, jo det är sant. Till huvudet hör också en kropp med sina funktioner.

Börja smått och medvetet, så är risken mindre att du kraschar innan du nått målet. Psykiskt eller fysiskt. Många av dem som förespråkar att man ska köra låååångt och länge har ofta en idrottslig bakgrund på ett eller annat sätt. Invanda idrottare så att säga. Tänk på det.
Att du klarar att utföra olika tävlingar och lopp är det säkert ingen tvekan om, för det gör man på ett eller annat sätt. Frågan är hur din kropp och själ mår av det,
Om du ska köra något långt, VAR förberedd minst 6 månader år innan om du är otränad. Du bör då om du är osäker, ta hjälp av någon erfaren eller kunnig inom träning person för att bygga rätt muskler från scratch.

Varför pressa in något i en redan svinstressig vardag bara för att?
Klarar du det och är det värt det?
Men det är mina tankar.
Det är faktiskt tufft att våga vila, lär dig njuta av att bara vara 😉 det bygger friska kroppar.
Balanserad träning och vila.

IMG_3790.JPG