Enda återförsäljaren av UMARASPORTS i Värmland. DET ÄR STORT

Inlägget postat mar 1, 2016   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Aktuellt  

Hur gick detta till tänker du?

Vi träffade en av grundarna (Simon Gustafsson) till Umarasports på ett träningsläger (Mallorca Training Camp) jag jobbade som massör  på förra året (2015).
Den andra grundaren har vi också träffat (Tommy Ivarsson) Så utomordentligt sköna Halmstadsnubbar, med fokus på välmående och en aktiv befolkning.
De har verkligen lyckats att komma hur långt som helst med sin vision om att ge folket vad folket behöver. (Beundrar dem skarpt och deras företag.)
Bra energipåfyllnad  före, under och efter fysisk aktivitet.
Sedan har vi använt och testat deras produkter under året och märkt ATT DET ÄR FASEN RIKTIGT BRA GREJER DET DÄR

Alldeles för inte så länge sedan släpptes deras senaste produkt. U-Bar. Tänkte ge dig information om den här.
INGA KONSTIGHETER.
Innehållet i de energibars jag saluför på min mottagning.
Läs gärna på andra energiprodukter du kanske äter eller dricker.
Känner du till ingridienserna?
Vet du hur de fungerar eller inte fungerar i DIN kropp?

Läs gärna på deras hemsida vilka aktörer som valt dem (Umarasports) som leverantörer av Sportdryck. Känns bla Svenska Friidrottsförbundet igen kanske?

De valde Umarasport

De valde Umarasport

 

umara_logo-105x1031vet hur man gör saker bra.
Både innehåll, smak och textur. Enda orsaken varför jag väljer att sälja deras energiprodukter. Att de sedan är idrottande biomedicinare gör inte saken sämre. De forskar även på hur man kan göra idrottandet enklare för diabetiker. Hur man kan hålla på under långdistanspass utan att tappa viktiga värden och att inte paja magen.
Detta gäller personer med eller utan diabetes. detta gäller både motionärer som elitidrottare.
Jag fick en tanke häromdagen.
Detta måste vara guld för många gamla
(som tynar bort, för de inte orkar, inte har lust eller kan äta) som inte får i sig nog med nyttigheter. Barsen är dessutom mirakulöst goda och lättuggade att äta. nu menar jag absoluuut inte att detta skall ersätta  riktig näringsrik och hemlagad mat. Äter man det är man på grön kvist, men tyvärr får många äldre näringsbrist. Detta pga av  prefabricerad mat som piper och har plast omkring sig.

Ingredienser med en baktanke:
Havregryn är främst glukosbaserad stärkelse, fruktos är adderat som ingrediens nummer två för att nå en kolhydratsammansättning på cirka 2:1 mellan glukos och fruktos. Fortfarande en väldigt väl sammansatt kolhydratkomposition som levererar energi åt dig under och efter träning. Majoriteten av oljan som är tillsatt för den lite mjukare texturen är MCT-olja/kokosolja som inte stör glykogenanvändningen utan levererar energi utan att oroa magen.
KOKOSBARS Havregryn, fruktos, glukossirap, vetegroddar, kokos (Minst 10%), kokosolja, linfrön, linfröolja, sorbitolsirap, citronsyra, chiafrön, quinoa, äppelpektin, naturliga aromer.
TRANBÄRBARS Havregryn, fruktos, glukossirap, vetegroddar, tranbär (Minst 10%), kokosolja, linfrön, linfröolja, sorbitolsirap, citronsyra, chiafrön, quinoa, äppelpektin, naturliga aromer.
ÄPPLE/KANELBARS Havregryn, fruktos, glukossirap, vetegroddar, äpple (Minst 18%), kokosolja, linfrön, linfröolja, sorbitolsirap, citronsyra, chiafrön, quinoa, äppelpektin, naturliga aromer.
MINTCHOKLADBARS Havregryn, fruktos, glukossirap, vetegroddar, premiumkakao (Minst 10%), kokosolja, linfrön, linfröolja, sorbitolsirap, citronsyra, chiafrön, quinoa, äppelpektin, naturliga aromer.

U-Bar med Tranbär
På bilden..en sagolikt trevlig bar med tranbär i ♥)
Man behöver inte mycket för att det ska ge en go kick av energi.
Jag hade två, (en mintchoklad, en tranbär) sådana med mig på en cykelresa på Kanarieöarna. Mååånga tunga backar och hög värme.

 

Finns att köpa på Lugnets Massage Värmland AB

Finns att köpa på Lugnets Massage Värmland AB

Kan lova att det finns inte många vägar på den där Kanarieön som inte har brutala backar

Om du undrar.. det finns inte många vägar på den där Kanarieön som inte har brutala backar

Kan lova att det gjorde gott med dessa i fickan och sportdrycken i flarran. Det jag tycker är ett bevis att det ÄR bra .

..iaf för mig.. MAGEN HÖLL sig i topptrim och att jag inte blev tömd på energi. NY ERFARENHET!

Trots hård träning under en längre tid och att värmen
( Värme jag inte bortskämd med utomhus hemmavid) var kroppen stark och pigg efter passet. Skulle inte sälja produkterna OM jag inte själv trodde på dem.