Det betyder mycket att andra inser sitt bästa!

Inlägget postat jun 13, 2013   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Blogg  

 ” En tuff liten massör Postat 12 juni, 2013
Att få tag i en bra idrottsmassör är inte enkelt. När man som jag sliter hårt på kroppen men är utan skadeproblematik är en duktig idrottsmassör att slippa träna med nån gammal tråkig muskel som motarbetar, gör återhämtningen längre och träningen sämre.

Jag går inte på massage för att det är skönt och oftast inte för att få behandling om jag känner mig trött i en frisk och avslappnad kropp. Jag går till en duktig idrottsmassör om jag som förra veckan har vridit till någon muskel som behöver lite hjälp på traven att komma igen eller om jag har extremt spända muskler eller knutor efter någon hårt ansträngning.

Min massör på Lugnets Massage är liten, tuff och hårt i nyporna. Hon känner min kropp och vet vad hon ska hjälpa mig med.

Det kan vara allt ifrån att ”banka” mina skinkor till att trycka på ett muskelfäste eller massera loss spänningar i skulderbladen. Det är ofta så att hon klämmer någon helt annan stans än där jag trodde problemet satt. Sen, när jag är färdigplågad, brukar hon sluta med att klämma lite skönt så att jag ska prata gott om henne. Som nu

Idag fick jag hjälp med min rygg och jag känner mig som en ny människa. Nu ska jag cykla utan att ramla på ett tag. Kanske.”

Hämtat från bloggen    Alla kan träna | allakantrana.se | Ida Svensson