Att röra på sig gör skillnad

Inlägget postat jul 24, 2014   /   av Lotti Strömberg   /   Postat i kategorin Aktuellt  

Det som betyder något är ju självklart, att du hittar just din grej.
Jag gillar att cykla mountain bike. Gärna där det är knotigt, rotigt och skuttigt, men inte så man måste bära hojen. Gillar när det är flyt i cyklingen.
Tyvärr har jag, sedan jag började fullt ut med att massera, en inneboende tanke : jag får inte ramla. Jag vet att det är jättetokigt ( det är ju då man verkligen ramlar ) Men jag jobbar med min kropp och är beroende av att vara hel 😉
Jag gillar löpning…om det är snabbt och kort. Har att göra med att jag som ung tränade friidrott, 100 meter och längd. Gillar att spurta om det finns pulver kvar.. Gör det inte det så lyckas jag på nåt sätt hitta lite krut någonstans.
Mitt jobb ger mig styrka på fler sätt.
Ge och få energi. Jag jobbar med mina muskler vid varje behandling.
Bra grej, detta 😉
Balans i livet. Det gillas.

20140724-104434.jpg

Massagebild och löpbilden är tagen av Linda Modin Klemner